Машин Гън Кели и годеницата му Меган Фокс бяха видени да се

...
Машин Гън Кели и годеницата му Меган Фокс бяха видени да се
Коментари Харесай

Холивудска красавица, яхнала годеника си, обикаля Хавай

Машин Гън Кели и годеницата му Меган Фокс бяха видени да се забавляват на плаж в Хавай, месец след като се появиха слухове за разлъка. Двойката, която е на приливи и отливи възобнови романтиката във връзката си по време на " лечебно “ бягство на Хавайските острови.

Двамата бяха снимани и по-рано тази седмица на същото райско място. Сега обаче двойка е на плажа и видимо се радват на компанията си. Рокаджията от избра чифт сини къси панталони с щампа, които съчета с уместно разкопчано горнище и бял мрежест потник.

На фотоси двойката се държи за ръце, до момента в който прекосяваха скален басейн до плажа със златист пясък. От своя страна актрисата носеше изрязано горнище с дълги ръкави и черни панталони с отрязъци на талията.

Източник сподели пред Daily Mail в петък, че двойката още веднъж е дружно, откакто са изгладили нещата по време на сантименталната почивка. На други фотоси пък двамата се забавляват на плажа, като даже актрисата му се е качила на конче.

" Те публично са дружно, откакто минаха през сложен стадий в връзките си “, изясни източникът.

" Последните няколко месеца бяха сложни и за двамата, само че те отпътуваха дружно, с цел да се излекуват и това подейства. “

Източникът продължи: " Те се усещат по-свързани от всеки път “, преди да означи Фокс има вяра, че рапърът е нейната " сродна душа “ и " в никакъв случай няма да се откаже “ от тяхната романтика, написа " Телеграф ".

Смяташе се, че двойката е " в отмора “ до това пътешестване до Хаваите, след необятно публикуван скандал през февруари. Годеникът на Фокс й сътвори доста драма и проблеми поради китаристката на групата му, с която се твърдеше, че има спекулация.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР